Alicia Vikander i Louis Vuitton’s 2017 cruise kampanj

Louis Vuitton har lanserat sin nya Cruise kampanj för att presentera två stycken nya designerväskor från modehuset. Kampanjen frontas av ingen mindre än den svenska skådespelerskan Alicia Vikander. Designen på väskorna från Louis Vuitton är lekfull och relativt färgglad. Det skiljer sig något från den traditionella bilden många har av Louis Vuittons väskdesign.

Alicia ser fantastisk ut i sin styling och naturligt snygga look, och visst längtar man till sommaren när man ser dessa bilder. Louis Vuitton kampanjen fotades i Rio De Janerio i Brasilien av den kända modefotografen Patrick Demarchelier. Han har tidigare arbetat med luxury brands, förutom Louis Vuittons, som Calvin Klein , Giorgio Armani och Chanel.

Genomgående för Louis Vuitton’s 2017 cruise kampanj är de lekfulla färgerna och den klassiska desginen av väskor som modehuset är känt för. Det är två nya märkesväskor som presenteras här, Twist och Capucine.

Märkesväskan Twist från Louis Vuitton har fått sitt namn på grund av ”LV” låset i metall, som stänger väskan genom att man vrider L:et så att det hamnar i linje med V:et. Man ”twistar” alltså bokstaven för att stänga igen väskan. Louis Vuitton sägs ha stora förhoppningar om att Twist ska bli nästa stora it-väska och har därför valt Alicia Vikander som modell och talesperson för LV Twist i kampanjen.

Alicia är snyggt stylad i alla bilderna, speciellt i den med en marinblå och svart kjol där hon håller en broderad svart handväska över armen, komplett med röda och vita sömmar samt signatur loggan LV i silver. Helt klart en look att inspireras av inför vår/sommar 2017.

Se fler bilder på Louis Vuittons Instagram.

Det franska modehuset Louis Vuitton fortsätter med de tropiska vibbarna av sin cruise 2017 fashion show genom att låta kampanjen gå i samma tema. Alicia Vikander har samarbetat med Louis Vuitton flera gånger under det senaste året och hon ser fantastisk ut med deras väskor. Kampanjen är tänkt att inspirera till ”wanderlust”, att resa ut i världen, och visst lyckas väsk designern med det.

Alicia Vikander på Oscarsgalan. Foto Disney ABC Television Group.

Love,

Viktoria