Chloé – Prinsessan Madeleins favoritväska 👸😍

Den svenska prinsessan Madeleines verkar ha Chloé Drew shoulder bag som en riktig favorit bland alla sina designerväskor. Hon ska ha haft den både på Gotland och under Victoriadagen förra året. Madeleine har dessutom valt en snygg ljusbesige färg på sin Chloé som fungerar bra till flera olika outfits.

chloe väska prinsessan madeleine
Orginalbild av Prinsessan Madeleine. Foto: Anna Lena Ahlström Copyright Kungahuset.se.

Drew shoulder bag från Chloé kan hängas över axeln och utmärker sig med sin skräddarsydda sadelväsk silhuett. Chloé har valt en minimalistisk design för maximal effekt. Det är även en märkesväska som ger ett intryck av ”chic casual look”. Perfekt att ta med på stan när du inte behöver så mycket saker med dig (den bör dock rymma ett läppstift, puder, mobil och plånbok). Det är även en snygg väska att ha på fest, speciellt om man går inför en mer casual look, som vid after work direkt efter jobbet.

Personligen har jag beige som favoritfärg på Drew shoulder bag från Chloé, det är ju en praktisk och tidlös färg. Men ibland tänker jag att man kanske skulle våga sig på en modell med starkare färger för att få lite variation i gardetoben. Vilken modell av Drew shoulder bag eller Chloé väska överhuvidtaget skulle du önska dig? Samma som Madeleine har eller någon helt annan kanske.

Bilderna nedan ger inspiration för hur en Drew shoulder bag från Chloé kan bäras eller vilken typ av outfit den kan kombineras med. Det viktigaste är ju dock att man själv trivs med hur man ser ut och att du bör din Chloéväska till de kläder som passar din stil 🙂 

A photo posted by Tanja (@jagta8) on

 

A photo posted by Sandra Pietras (@saansh) on

 

Prinsessan Madeleine har alltid varit något av en stilikon då hon alltid har haft ett intresse för mode men det  syns att hon på på senare år har blivit mer stilsäker, än vad hon var när hon var yngre. På bilderna nedan ser hon faktiskt strålande ut, och då har hon ändå hunnit bli 34 år.

Nu är inte jag personligen inte ett stort fan av kungahuset men måste ändå säga att Madeleine har en lyckas få till sin stil oavsett om det är i haute couture som prinsessa eller en mer avslappnad vardagsklädsel. Kommentera gärna om du har en kunglighet som du inspireras av 🙂

För fler kungliga modebilder och väskor se svenskdamtidning på Instagram.

Love,

Viktoria <3