Därför behöver du en totebag i din väsk samling

En totebag bör enligt mig ingå i allas väsksamling. Den är snygg, funktionell och ytterst användbar! Men först och främst, vad är egentligen en totebag?

En tote bag är enkelt förklarat en stor väska. Det är en design eller modell oftast större än en vanlig handväska och var ursprungligen tillverkad i tyg. Namnet ”tote” kommer ifrån att väskans syfte var att bära runt saker i den, tote kan översättas till ”bära”.

En tote bag är enkelt förklarat en stor väska.

En tote bag har inga inre eller yttre fickor i sin design, då väskan är gjord för att lägga ner saker i som behöver bäras runt när man shoppar eller reser.

Ett tillfälle då det är utmärkt att plocka fram tote bagen ur garderoben är när man behöver tillräckligt med saker med sig för att handväskan ska vara för liten, men tillräckligt lite saker för att weekend bagen ska vara för stor.

En tote bag kan även vara perfekt att använda en dag till jobbet eller skolan då du behöver ha med dig extra mycket saker så som träningskläder, dator, smink och liknande. När man väl har skaffat sig en rymlig väska inser man ganska snabbt hur användbara de är.

Designerväskor som är tote bags

De flesta kända modehus och väskdesigner har i alla fall en modell i sin kollektion som är en tote bag. Välkända märken som Prada, Marc Jacobs, och MICHAEL Michael Kors tillverkar alla stilrena totebags som är rena drömmen! Även kändisdesigners som KENDALL and KYLIE har en tote bag presenterad i sin kollektion.

Med så många olika versioner av tote bags så är det snarare svårt att välja den favoritväska man vill investera i, än att inte hitta någon som passar. Funky Business Tote är en väska från Little Liffner och Double Tote Bag från Prada är båda värda att spana in. Om de ligger lite utanför din shoppingbudget så kan de om inte annat ge lite inspiration!

Love,

Viktoria