Michael Kors Mercer SS17 – Den perfekta vardagsväskan

Är det någon mer än jag som har fastnat för en rosa Michael Kors Mercer? Jag tycker att Mercer, som har lanserats inför vår och sommar 2017 (SS17 betyder spring/summer 2017) är en underbar modell och att den fungerar perfekt som vardagsväska.

Väskan är otroligt fin i båda färgerna oyster och svart, men eftersom sommaren närmar sig så skulle jag nog satsa på en rosa (oyster) Mercer Lg Satchel. Jag kan redan se mig själv promenera fram i solen längs Stockholms gator bärande på min MK Mercer.

Väskan har en tidlös siluett och en design som gör att man kan ha den i flera säsonger, förmodligen ända tills man tröttnar på den! Trots sin storlek kan du enkelt få plats med din dator i den och det finns mindre fack att lägga telefonen i☺

Den är naturligtvis tillverkad i äkta läder och försluts med en dragkedja. Det finns dubbla handtag så att den enkelt kan bäras med ena armen, och utöver det finns en avtagbar axelrem, även den i äkta läder, som kan justeras.

Michael Kors Mercer.

Priset på Michael Kors Mercer är cirka 3 800 om du köper väskan online. Det finaste detaljen på väskan tycker jag är det lilla hänglåset som hänger ned. Det här är helt enkelt en väska som gör sig bra på Instagram!

Vilken färg skulle du välja? Jag fastnade som nämnt för den i oyster (tycker dock att rosa är en bättre beskrivning) men när man ser bilderna, så tycker jag även att mörkblått är fint. En mörkblå väska och vita kläder ger lite seglarkänsla nu inför sommaren.

En mörkbrun väska är också annars en klassisk färg, som man kan komma undan med både under sommaren och vintern, eller i alla fall hösten. Denna stilrena väska av bra kvalitet skulle jag i vilket fall inte tro att man ångrar om man köper.

Puss,
Viktoria