Rosa Michael Kors drömmar att bära runt på

Det är nått så otroligt sött med rosa väskor! Nu är visserligen sommaren över men det är härligt med färg nu när hösten kommer och allt är grått. Jag letade inspiration och såg dessa rosa Michael Kors drömmar.

Är inte färgen helt fantastisk?😍 Om man har kvar lite solbränna (eller en fusk bränna) så är ljusrosa och cerise så snyggt mot huden, det gäller även om det är en väska. Här är lite inspiration för den som saknar sommaren.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Någon annan som får starkt ha begär av att se den här lilla rosa MK väskan? Den skulle vara perfekt för sena ute kvällar och den matchande Michael Kors plånboken i rosa är ju inte heller helt fel.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Michael Kors Selma finns i flera olika färger men starkt cerise rosa är naturligtvis favoriten.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

De fina väskorna låter en drömma sig bort till jet set livet ett tag.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Mercer Tote gör sig helt klart bäst i rosa. En av de snyggaste väskorna att satsa på i år.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

En cerise rosa Michael Kors Selma igen. Det är svårt att vara nått annat än sommar chic med denna väska.

Oavsett om det är en rosa axelremsväska eller tote så är det en färg som alltid passar under sommarhalvåret. Men man kan även ha den året om, ifall man gillar rosa tycker jag! Välj stark cerise för att låta väskan göra ett större intryck eller mjukare baby rosa om du vill ha din asseccoar mer subtil. Det kan även vara snyggt att köpa ett sett med en matchande plånbok, för den som väljer en större väska.

Michael Kors vet i alla fall hur man färgsätter väskor och de har fått till sin cerise rosa perfekt. Vi svenskar är ju inte så mycket för att klä oss i starka färger så då kan en färgstark väska vara ett sätt att sätta lite mer färg på garderoben. Om din garderob går mest i svart, beige eller andra jordnära färger så är det sällan några problem med att matcha en rosa väska till det.