Vårens snyggaste väskor – 3 tips för en trendig designerväska

Låt dig inspireras av vårens trendigaste märkesväskor

Dagarna blir allt längre och ljusare och snart slipper du alla tunga vinterkläder. Med våren runt hörnet är det dags att förnya garderoben. Låt dig inspireras av en ny vardagsväska i läcker ljusrosa ton, en chic party clutch eller en trendig axelremsväska inför sommarens fester. Här är tre tips på hur du kan förnya garderoben med en ny handväska.

Tips 1: Michael Michael Kors Annie Lg Center Zip Tote

Annie Lg Center Zip Tote från Michael Michael Kors är en stilren handväska, tillverkad i äkta skinn. Väskan är båe praktisk och rymmlig, vilket gör den perfekt att ha på jobbet eller i skolan. Den ljusrosa färgen ger dessutom en härlig sommarkänsla! Här kan du beställa väskan online i Sverige.

Michael Michael Kors Annie Lg Center Zip Tote
Michael Michael Kors Annie Lg Center Zip Tote / Nelly.com

 

Tips 2: By Malene Birger Newdipp

Newdipp By Malene Birger är en prisvärd party clutch, som kostar cirka 600 kronor. Storleken på väskan gör att du får plats både med mobilen och sminket när du ska gå ut, samtidigt som den är tillräckligt liten för att du ska orka bära runt på den. Mönstret på väskan är typiskt By Malene Birger och du kommer utan tvekan kunna att använda den även nästa säsong. Köp Newdipp online här.

By Malene Birger Newdipp
By Malene Birger Newdipp / Nelly.com

 

Tips 3: Michael Michael Kors Ruby Md Clutch

Ruby Md Clutch från Michael Michael Kors är som gjord för att ta med på festen! Det är en enkel axelremsväska med en dekorativ detalj på fraamsidan. När solen har gått ner under ljumma sommarkvällar får du plats att lägga ner solglasögonen medan festen fortsätter in på småtimmarna. Du hittar Ruby Md Clutch på nätet här.

Michael Michael Kors Ruby Md Clutch
Michael Michael Kors Ruby Md Clutch / Nelly.com