Angelina Jolie & Ralph Lauren ”Bedford” handbag

Att Angelina Jolie flertalet gånger har blivit utsedd till en av världens vackraste kvinnor har nog inte gått någon förbi. Och hon ser minst sagt strålande ut i den mörkrostade färgen som klänningen har, matchat med beige klackar, som hon hade på sig när hon lämnade en press mottagning på Mandarin Hotel i New York City.

Bild från Elle.

Angelina var i New York för premiären av ”In the Land of Blood and Honey”. Väskan som hon håller i är ingen mindre än en Ralph Lauren ”Bedford” handbag och hon visar ”effortless” hur en något större och enklare modell av en designerväska kan bäras upp till en i övrigt glamorös outfit. Om du letar efter eller vill köpa en  Ralph Lauren väska så kan du se ett bra utbud här.

LÄS MER: Tips och råd om hur du köper en märkesväska online!

Att ta med sig en större handväska när man går ut kan alltså inte bara vara praktiskt utan även bli ett riktigt fashion statement. Skådespelerskan verkar dessutom ha sin Ralp Lauren väska Bedford som en riktig favorit, då hon har setts bära omkring på väskan vid flera olika tillfällen. Jag själv skulle inte ha något emot att ha en Ralp Lauren Bedfordm, även om jag dock tycker att den passar Angelinas stil mer än min privata klädstil. I vilket fall så är det en riktig kvalitésväska.

Bild från Elle,

Precis som att Ralph Lauren ”Bedford” är en klassisk väskmodell så passar den till Angelinas klassiska och diskreta stil. Här nedan är några bilder att inspireras av, det är som sagt inte svårt att förstå att Angelina Jolie ofta toppar listor över världens vackraste kvinnor. Hon är visserligen inte lika känd som stilikon som många andra skådespelerskor men nog går det nog att hämta inspiration ifrån hennes bilder? Se bara nedan 🙂

Hitta din Ralph Lauren drömväska hos boozt.com! Fri frakt när du handlar över 499 kr.