Ashley Olsen inspirerar med en Hermès Birkin Gold väska

Stilikonen Ashley Olsen var ute på New Yorks gator med sin 40 cm Hermès Birkin i färgen gold med guld detaljer. 40 cm är en av de större modellen av Hermès Birkin Bags, som även finns i bland annat 25, 30 och 35 cm. Det är en väska som är minst sagt svår att få tag i men otroligt snygg. Själv skulle jag inte ha något emot att äga en äkta Hermès väska!

Även om man kanske får nöja sig med att köpa en billigare märkesväska så är det enkelt att bli inspirerad av Ashley när hon  visar upp en i övrigt ”effortless” stil men som lyfts av väskan. Håller du inte med? 🙂

ashley olsen hermes gold birkin

I sin 40 cm Hermès Birkin får nog Ashley plats med det mesta! Det är en praktisk storlek på väskan när man ska ut på stan och vill få med sig plånbok, smink, mobil och andra nödvändigheter. Gold är en klassisk färg på en Hermès Birkin och den matchar elegant Ashleys stil med en oversized grå kappa. Men en Hermès i Chocolate Clemence med guld detaljer är också snyggt om man vill gå åt det mörkare hållet.

Fördelen med en mörkare nyans är ju även att varje liten fläck inte kommer att synas lika tydligt som på en ljus väska.

Fördelen med en mörkare nyans är ju även att varje liten fläck inte kommer att synas lika tydligt som på en ljus väska. Under hösten och vinterhalvåret känns även mörkare färger mer passande i vårt nordiska klimat. Låt dig inspireras av Ashley Olsens stil, hon är helt klart en klassisk stilikon vid det här laget.

Spana in ASOS stora utbud av väskor från Versace, Calvin Klein och Polo Ralph Lauren. Beställ via asos.com och få dina varor levererade till Sverige.

 

A photo posted by Alexis (@polyvoreaviklarsen) on

A photo posted by @fashionbiiible on

A video posted by ash? (@olsen.twin) on