Chanel Boy Bag – Kenzas snygga look med väskan

Att Chanel boy bag, döpt efter Coco Chanels stora kärlek Boy Chapel, blev en hitt för modehuset är knappast någon nyhet. Personligen tycker jag att den är lite tuffare i sin stil än den klassiska Chanel Flap Bag 2.55. Designad av Karl Lagerfeldt gör den inte till något annat än en modern klassisk märkesväska.

En Boy Bag känns som en väska man lika gärna kan ta med sig ut på stan för att göra ärenden som på en middag då Chanel överlag ger ett elegant intryck. Om man väl får råd att investera i en Chanel väska så är det nog något som man både kan och vill använda livet ut, vilket kan vara bra att ha i åtanke när man köper märkesväskor.

märkesväskor online boozt

Märkes väskan finns i flera olika storlekar och färger, och den tillverkas både i läder och tweed. Det är dock ändå något klassiskt över att ha den i svart, trots den modernare designen än Chanel Flap Bag. Har du någon favorit modell av Boy bag som du skulle välja?

Fynda på ASOS.com Sommarrea på Märkesväskor. Spara upp till 50% nu!

A photo posted by Chase Amie (@chase_amie) on

Sveriges största modebloggare Kenzas bär en Chanel Boy Bag

Någon som bär Chanel Boy Bag så snyggt är Sveriges största bloggare Kenza Zouiten.Här har hon valt en mindre modell i svart och väskan är verkligen en dröm☺✨

Se mer av Kenzas på Instagram

Det är inte första gången Kenza tar upp Chanel Boy Bag i sin blogg så det verkar som att även hon är väldigt förtjust i väskans design och storleken på handväskan. Det är minst sagt en eftertraktad märkesväska och nu är det naturligtvis inte allas favorit, men för många står den nog högt upp på önskelistan. I alla fall på min ☺

Se mer av hennes snygga outfits och läs om nyheten om CODED COUTURE på Kenzas blogg. CODED COUTURE är ett samarbete mellan mode och tech, där Google är en av parterna. Det låter så himla spännande! Visst ser man framemot att följa det CODED COUTURE och önskar att det går bra för både Kenza, Google och övriga investerare.