De snyggaste väskorna från Paris Fashion Week Fall

Det är väl ingen som har missat Paris Fashion Week Fall? Med så många snygga bilder som laddades upp på Instagram, så kan Paris modevecka inte ha undgått någon! Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt suttit som klistrad vid telefonen, det var så många snygga outfit, både på catwalken och street style, som visades upp. För att inte tala om alla snygga väskor, som ger inspiration till att köpa en ny designerväska online.

Naturligtvis syntes mängder av snygga märkesväskor på catwalken från bl.a. Chanel, Tommy Hilfiger och Louis Vuitton. Men jag tycker att det ändå var ändå bland street style som man hittade de snyggaste och mest inspirerande trenderna. Här är de stilsäkraste bilderna från Instagram med de absolut snyggaste märkesvärkorna från Paris Fashion Week, hoppas ni gillar dem?

So excited for the @miumiu show now ? watch it live at miumiu.com

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Miu Miu väskor är alltid ett stilsäkert kort som denna Miu Miu Dahlia Embellished Shoulder Bag. Det kanske är den inspirerande bilden som gör det, men kunde inte låta bli att skriva upp den på min önskelista över väskor till garderoben.

Roger Viver Viv Cabas Bag är kanske inte så känd i Sverige, men metalldetaljera på den här väskmodellen är fantastiskt fina. Som på många märkesväskor är det just detaljerna, som ett väl designat väsklås, det som gör väskan till något utöver det vanliga.

Strolling in Paris like ?? @acnestudios coat & @alexanderwangny bag #ootd #whatiwore #pfw

A post shared by Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) on

Hur snygg är inte den här outfiten med Alexander Wang Roxy Mini Bucket Bag? Den gröna kappan matchar perfekt till den tuffare designen på Roxy Mini Bucket väskan.

Här syns en Prada Cahier Notebook Shoulder Bag, spännet över väskan har en så snygg detalj.

 

Det känns ju inte rätt att inte nämna i alla fall en Louis Vuitton väska. Här är Louis Vuitton Twist MM.

Eller vad sägs om Gucci Dionysus Bamboo Bag??

Coffee and @chloe ?a love story

A post shared by XENIA VAN DER WOODSEN (@xeniaoverdose) on

Som sista bild valde jag Chloé Nile Minaudiére. Hela bilden ser så härlig ut och gör att man bara längtar till uteserveringar och lite värme. Den begie vita Chloé väskan passar perfekt för de ljusare årstiderna.