DKNY Chelsea – En billig märkesväska (som gör att du klarar budgeten!)

Jag måste erkänna att jag mest brukar intressera mig för de märkesväskor som ligger högre upp i prisklasserna, men ibland måste man ju vara lite praktisk också. Visst är det enkelt att beundra de dyrare väskorna eftersom de ofta är väldigt vackra men det är ju inte alltid det finns utrymme i ens budget för att köpa en märkesväska.

Vad man vill köpa och hur statusen på ens bankkonto ser ut kan ibland vara två väldigt olika saker? Se fler DKNY väskor här och dröm dig bort.

A post shared by DKNY (@dkny) on

Så då är det tur för mig, och alla andra modeintresserade tjejer, att det finns billigare märkesväskor att köpa! Bara för att priset är lägre betyder det inte att kvaliteten är dålig eller att modehusen inte skulle ha lagt ner något engagemang på designen. Tvärtom så tycks utbudet av märkesväskor för oss med en begränsad budget bara öka!

Vad man vill köpa och hur statusen på ens bankkonto ser ut kan ibland vara två väldigt olika saker.

För det kan ju trots allt vara värt att investera lite mer än vad en väska i budgetkedjorna kostar, då de ofta är gjorda av syntet. Sedan är det naturligtvis högst individuellt vad man tycker är dyrt eller billigt, samt hur mycket pengar man kan avvara för att investera i sin garderob.

märkesväskor online boozt

Ett tips är DKNY Chelsea, en väska som kostar cirka 2 500 kronor. Chelsa har en klassisk design och gör sig väldigt fin i svart. Väskan är helfärgad och har inga mönster. Den är tillverkad i äkta skinn och stängs med en dragkedja. Insidan är i textil och det finns ett mobil fack. Väskan är sparsam med detaljer och passar till de flesta vardagsoutfits man kan tänka sig. Perfekt att ha till jobbet eller universitetet, eller som vardagsväska i största allmänhet.

Så om du inte vill använda hela sparkontot till att köpa en snygg väska av bra kvalitet, då kan DKNY Chelsea vara något för dig! Spana in de DKNY väskor som gäller för säsongen.

A post shared by DKNY (@dkny) on