Drömväskor från Milano Fashion Week

Har ni följt Milano Fashion Week i år? Jag har flera konton som jag följer på Instagram där det kom massvis av snygga bilder från modeveckorna i Milano ? Jag fastnade för Dolce & Gabbana visning mycket på grund av de lekfulla och färglada detaljerna som de har designat på väskorna. Vilken är din drömväska från visningarna?

Här nedan är mina favoriter från Dolce & Gabbanas visning:

Väskorna med blommor på får en att tänka på sommaren och den rosa designerväskan är ju bara för söt! Dolce & Gabbana har flera väskmodeller med just rosor och blommor på, en annan somrig väska är den här. I Sverige är det inte så många som har dessa men om man åker framförallt ner till Italien så tycker jag att man ser dem ganska ofta. Kanske inte så konstigt då det är ett italienskt modehus?

Förutom Dolce & Gabbana så hade Giorgio Armani en riktigt cool design på sina Armani väskor. Håll utkik efter dem när du shoppar märkesväskor online. Det mörka lädret har flera färgglada detaljer i nästan neon lysande färger. Det är en spännande design som får väskorna att sticka ut:

Just de färgglada detaljerna gör att väskorna passar bra för fest, trots att lädret är mörkt och designen ganska stilren och enkel överlag. Även Giorgio Armani är ett italienskt modehus som grundades 1975 i just Milano.

Dolce & Gabbana samt Giorgio Armani kom i år med två väldigt olika väskdesigner för sina respektive kollektioner. Det är svårt att säga vilken som blir favorit men jag tror att om jag var tvungen att välja så skulle jag nog gå för en av väskorna från Dolce & Gabbana trots allt. De är så otroligt söta i sin design och skulle kunna vara en fin detalj till flera olika typer av outfits.