En mångsidig stilikon att inspireras av

Ifall ni läste min senaste post så minns ni säkert bilderna, och väskorna, på stilsäkra Lisa Hahnbueck, hon har ju så snygg stil! Håller du med?  Jag bara måste skriva ett separat inlägg om fler av hennes outfits och märkesväskor som hon visat upp under olika Fashion Week nu under våren.

På den här bilden har Lisa en Designers Remix Velvet Pyjama Kimono and Pants, skulle du våga gå ut på stan i den? Till det har hon skor från Topshop och en ursnygg designerväska från Fendi, nämligen en Peekaboo bag.

Fendi väskor känns verkligen lyxiga och välgjorda av bra kvalitét. Perfekt att bära runt sina tillhörigheter i när man springer på modevisningar och en märkesväska håller dessutom länge. Prada solglasögonen blir pricken över i:et.

Här har hon en Maze jacka i lammskin, tröjan är från Play Comme de Garcon samt jeans från Citizens of Humanity (ni kanske känner igen att hon verkar vara ett stort fan av desigen från Citizens of Humanity).

Märkesväskan är en söt clutch bag, även denna från Fendi. Axelremmen skiljer sig i färg från själva väskan och de små färglada detaljerna i designen livar upp den. Alltid när jag hör Fendi tänker jag på Fendi baguette bag, som är mer än känd från SATC och Carrie Bradshaw.

Under Mercedes-Benz Fashion Week i Berlin syntes Lisa i bland annat denna snygga outfit. Nu tycker iof jag att det är Chanel Boy Bag som gör det hela så snyggt. Notera även att märkesväskan är i medium storlek, så något större än vad man är van att se den klassika väskmodellen.

I övrigt bär hon Julia Seeman Kleid, Marc Cain Maxicoat samt Stuart Weitzman Alllegs Over Knee stövlar. Håller du med om att hon har en cool stil eller är det inget för dig? Snygga designerväskor köper hon iaf! Läs mer om att köpa designerväskor online här.