Inspireras av Marc Jacobs vårmode inför vår & sommar

Marc Jacobs väskor är kända för att vara noga tillverkade och gjorda av god kvalitét. De har blivit oerhört populära väskor under de senaste åren och ett välkänt varumärke. Märkes väskorna tillverkas i alla möjliga modeller, från crossoverbags till tote bags och clutches. Det finns med andra ord alltid en Marc Jacobs väska för varje tillfälle om man så vill.

marc jacobs väskor inspiration
Marc Jacobs har varit ett designgeni redan från början av sin karriär och han har fortsatt att sätta en hög standard för modebranschen. Oavsett om det är en långklänning eller en ny parfym så har Marc by Marc Jacobs alltid varit ett pålitlig varumärke för kvinnor som vill ha både modernitet och stil.

Just väskor från Marc by Marc Jacobs har blivit oerhört populärt och eftertraktade. Jag är själv förtjust i Marc Jacobs Tote bag så för mig är det inte svårt att förstå varför☺ kommentera gärna om du har någon Marc by Marc Jacobs favorit!

Alternativen som finns mellan de olika väskorna kan tyckas vara oändliga, då innovation alltid står högt upp på agendan hos väskdesignern. Ibland blir de kanske lite väl extra avaganta för att man skulle gå med dem på stan men just det där extra som kommer på modevisningar kan vara kul och inspirerande att se på.✨

Not not subtle. ??? #MJSnapshot

A photo posted by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

Det är inte svårt att hitta en populär märkesväska som passar i både modell och färg för varje tillfälle. En Marc By Marc Jacobs fungerar både för en shoppingrunda under en dag på stan som till jobbet eller skolan och de flesta modeller finns i webbshoppar som säljer designerväskor online. En Marc by Marc Jacobs väska är helt enkelt den perfekta modeaccessoaren vid de flesta tillfällena.

Bilderna nedan kommer från Marc Jacobs kollektion som visades på runway i New York förra året. Det är mycket färgglada kombinationer och det ger onekligen lite vårkänsla inför sommarhalvåret. Vissa av väskorna, och för att inte tala om modellernas styling och kläder, är kanske lite väl mycket för den typiska avskalade Skandinaviska stilen. Men de lekfulla färgerna höjer i vilket fall humöret.