Louis Vuitton ”Series 6” av Nicolas Ghesquière

Någon annan än jag som har hunnit spana in ”Series 6”? Om du inte redan känner till det sä är det Louis Vuitton som har lanserat nya märkesväskor i sin kampanj ”Series 6”.  I kampanjen syns bland annat snygga Michelle Williams med flera väskor från Louis Vuitton.

Michelle Williams by @bruce_weber for @louisvuitton #lvss17 campaign #lvseries6 #michellewilliams #bruceweber

A post shared by ? (@nicolasghesquiere) on

Classical and bold, between tradition and adventure. #LVSERIES6 by @NicolasGhesquiere, photographed in Paris by Bruce Weber.

A post shared by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on

The elegance of contrast, classic and contemporary. #LVSERIES6 by @NicolasGhesquiere, photographed in Paris by Bruce Weber.

A post shared by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on

 

Hitta märkesväskor på ASOS.com, spara upp till 50% nu!

Designern bakom Louis Vuitton väskorna i ”Series 6” är Nicolas Ghesquière’s och det var under Paris Fashion Week som de först presenterades. Väskkollektionen beskrivs som ”en lek med kontraster, luftiga och äventyrliga, klassiska och djärva, -så förkroppsligas den franska huvudstadens förfining och lekfullhet”.

En lek med kontraster, luftiga och äventyrliga, klassiska och djärva, -så förkroppsligas den franska huvudstadens förfining och lekfullhet

Det är en elegant kampanj fotad i Paris av Bruce Weber, i varmt sommarljus. De vackra bilderna får en verkligen att längta efter att sommaren ska komma till  Sverige så att man får byta till sommargarderob och ta fram sina sommar väskor. Eller uppdatera garderoben med några nya märkesväskor online.

Väskorna från Louis Vuitton i ”Series 6” heter bland annat Petite Malle (ligger på ca 54 000 kr), Twist MM (ca 39 000 kr) och Column Clutch (ca 24 000 kr)  som Michelle Williams syns med. Om du vill ha mer detaljer om Petite Malle, Twist MM och Column Clutch, spana då in Louis Vuittons hemsida och ”Series 6” väskorna där.

Nicolas Ghesquière som har lanserat ”Series 6” är en fransk designer och han arbetar som creative director på modehuset Louis Vuitton. LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE, mer känt som LVMH, äger i sin tur Louis Vuitton.

märkesväskor online asos

Nicolas Ghesquière ersatte faktiskt Marc Jacobs som creative director för kvinnokollektionen den 4 november 2013. Den 5:e mars 2014 hade han sin första visning för LV. Vilket naturligtvis inkluderade LV berömda väskor. Det ska bli spännande att se hur framgångsrik Louis Vuitton Series 6 blir då det är en kollektion som tycks ha allt som behövs för att gå bra; Nicolas Ghesquière som designer, en kampanj av Bruce Weber och Michele Williams som ansikte utåt.

Fynda på ASOS.com Sommarrea på Märkesväskor. Spara upp till 50% nu!

I vilket fall så är det väldigt vackra bilder och jag tycker att Petite Malle, Twist MM och Column Clutch alla ser fina ut. Tyvärr äger jag ingen själv än så kan inte säga något om hur stilsäkra de är i verkligheten, men ska lägga upp en bild tagen på närmare håll så snart jag kommer över en.