Marc Jacobs annorlunda & sexiga alla hjärtans dag kampanj #luvmarc

Marc Jacobs gör minst sagt en annorlunda alla hjärtans dag kampanj för sina väskor, smink och accessoarer. Kampanjen för bland annat Marc Jacobs väskor går under hashtaggen #luvmarc i sociala medier.

Me for @marcjacobs. i #luvmarc

A photo posted by Jessica Timlin (@jessica_timlin) on

Marc Jacobs uppmanar folk i en serie av 90-tals inspirerade hot-line vinjetter att ringa 1-844-LUV-MARC (observera att numret endast fungerar för kunder i USA och Canada). Den som ringer in till LUV MARC får ta del av en rabattkod som ger 10% rabat på det totala köpet från Marc Jacobs officiella hemsida.

I den första videon, sitter en kvinna som heter Lexie med tuperat hår framför en ”glamour shoot” kuliss som var typisk på 80 och 90-talet. Längst ner på skärmen, står en gul text, ”1-844-LUV-MARC USA & Kanada endast, ring nu”.

Det är ju helt klart en annorlunda kampanj för både alla hjärtans dag och för trendiga märkesväskor. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den. Den är i alla fall kreativ!

Rosor är röda. Violets är blå, telefonlinjerna är öppna. Vi väntar på dig. Ring 1-844-LUV-Marc för att göra alla dina drömmar till verklighet. 

I nästa reklamfilm för Marc Jacobs väskor syns Chloe. Hon är en modell med dramatisk ögonskugga och solglasögon, som berättar för tittare hur hon ”inte gillar att spela spel, men att hon ändå är redo att spela”.

I den sista filmen syns Jessica där hon ber tittare ringa in till LUV MARC och inte ”låta henne vänta”.

Oavsett om man gillar kampanjen eller inte så är det dock synd att rabattkoden på Marc Jacobs inte gäller i Sverige. Då hade man fått chansen att köpa billiga märkesväskor. Eller ja i alla fall något prisnedsatta, som en Marc Jacobs väska på rea.

En handväska från Marc Jacobs vore ju en en utmärkt alla hjärtansdagpresent, eller vad tycker du? Så Marc Jacobs på rea eller inte, kanske något att diskret tipsa sin pojkvän eller man om att man vill ha? Om man ger en tillräcklig hint så kanske han köper en märkesväska online. Eller om man är singel så kan en Marc by Marc Jacobs väska vara något att ge sig själv eller en nära vän i present.

Happy Valentines!

Hitta din drömväska hos boozt.com! Väskor till bra pris från bl.a. GUESS, Kendall+Kylie och Michael Kors.