Michael Kors ”The Walk” visar it-girls med ett urval av MICHAEL väskor

Ming Xi Michael Kors väska

Ming Xi @ Prabal Gurung, NYFW. Fotograf Lauren Beck.I Michael Kors kampanjen ”The Walk” så syns designerns väskor Sloan Select, Sloan Editor, Sloan Tango och the Scout camera bag. Vilket alltså är ett urval av betydelsefulla  MICHAEL Michael Kors väskor från säsongen som syns i reklamen. Här kan du se ett stort utbud av Michael Kors bags som går att köpa i Sverige.

I sin kampanjen sätts fyra stycken it-tjejer i fokus. Det handlar om inga mindre än Ming Xi, modellen Sofia Richie samt street-style och DJ-stjärnorna Simi och Haze Khadra. Den här generationen av it-girls är kända för sin coola och vassa stil.

I enlighet med säsongen, då festerna ofta avlöser varandra, så är märkes väskorna designade för att anpassas från dag till natt. Det finns även oändlig många olika sätt att skräddarsy sin MK väska, för att du ska kunna använda den såväl under helgen som till vardags.

Hitta din drömväska hos boozt.com! Väskor till bra pris från bl.a. GUESS, Kendall+Kylie och Michael Kors.

Under sommartiden i Sverige är det ofta populärt med en vit MK väska eller en rosa Michael Kors väska. I ”The Walk” syns dock Ming Xi med den mörkare och mer ”edgy” Solan Editor vilket helt klart passar bättre under vinterhalvåret. Solan Editor är gjord i mjukt skinn med moderna metalldetaljer och ger onekligen ett coolt intryck.

LÄS MER: Tips och råd om hur du köper en märkesväska online!

I videon nedan syns modellen Sofia Richie med MICHAELS Sloan Tango väska. Sofias moderiktiga street style är alltid en inspiration och Solan Tango blir verkligen det lilla extra som gör outfiten. Jag gillar verkligen Sofia Richies stil, håller du inte med om att den är snygg?

För mer inspiration så Simi & Haze nedan i sin version av ”The Walk”. DJ-tjejerna har personligen designat sina egna Solan Select med berlocker, påklistrade märken och andra detaljer för kampanjen.

”The Walk” kampanjen visar alltså fyra stycken it-girls med väldigt olika stilar. De har dock gemensamt att de alla har en otroligt inspirerande klädstil som passar utmärkt till MK väskor. Trots att det är svårt att välja ut en favorit så blir det nog ändå  Ming Xi med den mörkare Solan Editor väskan som jag fastnar för, men det är verkligen en jämn match.