Michael Kors Mercer – Den perfekta vardagsväskan

Är det någon mer än jag som har fastnat för en rosa Michael Kors Mercer? Mercer, som har lanserats inför vår och sommar kollektionen är en underbar modell och den fungerar perfekt som vardagsväska.

Väskan är otroligt fin i både färgerna oyster och svart. Till sommarhalvåret kan det vara en idé att satsa på en rosa (oyster) Mercer Lg Satchel. Den skulle passa perfekt att hålla i handen medan man promenerar fram i solen längs Stockholms gator. Mercer och andra MK modeller hittar du här.

Designerväskan har en tidlös siluett och en design som gör att man kan ha den i flera säsonger, förmodligen ända tills man tröttnar på den! Trots sin storlek kan du enkelt få plats med din dator i den och det finns mindre fack att lägga telefonen i☺

michael kors väskor online

Den är naturligtvis tillverkad i äkta läder och försluts med en dragkedja. Det finns dubbla handtag så att den enkelt kan bäras med ena armen, och utöver det finns en avtagbar axelrem, även den i äkta läder, som kan justeras.

Michael Kors Mercer.

Priset på Michael Kors Mercer är cirka 3 800 om du köper märkesväskan online. En utav de finaste detaljerna på väskan är det lilla hänglåset som hänger ned. Det här är helt enkelt en väska som gör sig bra på Instagram!

Hitta din Michael Kors drömväska hos boozt.com!

Vilken Michael Kors väska skulle du köpa? Mercer i oyster (rosa kan dock tyckas vara en bättre beskrivning) är väldig fin, men modellen gör sig även snygg i mörkblått. En mörkblå väska och vita kläder ger en seglar inspirerad look på sommaren, medan färgen samtidigt passar utmärkt under vinterhalvåret.

En mörkbrun väska är också annars en klassisk färg, som man kan komma undan med både under sommaren och vintern, eller i alla fall hösten. Denna stilrena väska av bra kvalitet kommer man nog i vilket fall inte att ångra om man väljer att köpa den.