Michaela Forni med svenska Little Liffner väskan

Little Liffner grundades 2012 av mode strategen Paulina Liffner von Sydow. Den svenska bloggerskan Michaela Forni syns här med en designerväska från Little Liffner i en underbar lila färg. Den piggar upp vilken outfit som helst! Du kan se mer av Michaelas snygga outfits på Michaela Fornis blog.

Obsessed w my new little bag! More pictures of my outfit @ Forni.se (link in profile!) ? #littleliffner

A photo posted by Michaela Forni (@michaelaforni) on

Little Liffner är ett snabbt växande Stockholmsbaserat varumärke med fokus på märkesväskor och accessoarer. Det som får Little Liffner att stå ut är deras street smarta design som känns lyxig men som finns att köpa inom tillgängliga priser.

År 2015 belönades designermärket med priset årets ”Accessory Designer” av svenska ELLE galan. Året därpå blev även Little Liffner nominerat för den prestigefulla Guldknappen.

Hitta din drömväska hos boozt.com! Väskor till bra pris från bl.a. GUESS, Kendall+Kylie och Michael Kors.

Little Liffner är onekligen ett intressant designermärke att hålla ögon på och det ska bli spännande att se vilka nyheter som de producerar under det här året. Det är givetvis extra roligt att det är ett svenskt märke och att svenska profiler som Michaela Forni väljer att bära deras nya märkesväskor.

Bilderna nedan är jättefina och inspirerande, man får verkligen lust att köpa en märkesväska online till att fylla ut garderoben med. Det känns som en väska som kan både klä upp och ner en garderob, eller vad tycker du?

?Into the gloss Friday? #littliffner #patentDsaddle

A photo posted by Little Liffner (@littleliffner) on