Nostalgitripp med handväskor från Sex and the City

Att mode och outfits stod i centrum i den populära TV-serien, och filmerna med samma namn, Sex and the City är knappast någon nyhet för den som var ett fan av SATC. I den första filmen som lanserades låg så mycket fokus på mode att man nästan skulle kunna säga att det var en femte karaktär i filmen.

Carrie (Sarah Jessica Parker) bär bland annat runt på en Eiffel Tower bag, skapad av designern Timmy Woods, i några av filmens första scener. En spektakulärt dyr märkesväska att köpa som med andra ord som inte passar till vilken outfit som helst. Är det något som du själv skulle välja att använda för att lägga dina tillhörigheter i?

Det är dock ingen billig väska då den kostar runt 30 000 kr då den är designad med 6 300 Swarovski kristaller. Det går dock att köpa väskan för ca 4 500 kr utan kristallerna.

En annan designer väska som Carrie har i filmen är en Salvatore Ferragamo pheasant feather bag. Den mindre versionen som SJP bär omkring på kostar ca 1 550 kr.

De övriga karaktärerna i filmen har givetvis också moderiktiga väskor. Charlotte (Kristin Davis) har bland annat en Chanel väska, Miranda (Cynthia Nixon) en Roberto Cavalli handväska och Samantha (Kim Cattrall) Nancy Gonzales design väska.

Det här är naturligtvis bara ett urval av vackra handväskor och accessoarer som förekommer i filmen. Att se Sex and the City: The Movie är en riktigt nostalgitripp, håll utkik om du kan se de väskor som nämndes ovan.

❤️ #satc #sarahjessicaparker #sjp #sjp #sexandthecity #carriebradshaw

A photo posted by Carrie Bradshaw (@carrie_br4dshaw) on

En annan rolig episod i serien Sex and the City är när Samantha använder sig av Lucy Lius namn för att komma före i kön då hon väldigt gärna vill ha en röd Hermés Birkin bag. Väntelistan på en äkta Hermés Birkin är oftast över två år lång. så det kanske inte är så svårt att klandra henne? Hade du tagit chansen om du haft en genväg på en Birkin bag?

Om inte bara för de fina väskorna i filmen och serien om Sex and the City så är modet en riktig pärla och nostalgitripp. Kanske är en film att se en regning söndag 🙂