Om

Välkommen till Designerväskan

Designerväskan skapades ur en passion och ett stort intresse för märkesväskor. Vi bakom bloggen är några fashionistor som älskar handväskor, där är enligt oss en den absolut bästa accessoar man kan ha till en outfit.

På Designerväskan kan du läsa om designers som Michael Kors och Chanel, med fokus på deras väsklinjer. Vi tipsar även om hur du kan få råd med din egna drömväska samt bloggar om populära kampanjer, produkter och modeller. Det finns även en guide om hur du köper märkesväskor online och andra spännande nyheter.

Designerväskan fokuserar framförallt på populära designers men här hittar du nyheter och stiltips om flera olika väskmärken. Hoppas att du som läsare blir inspirerad!

Hör gärna av dig till  hej(at)designerväskan.se om du har frågor, förslag  på samarbeten eller vill tipsa om nyheter att skriva om. Vi uppmanar dig dock, i enlighet med gällande lagstiftning för datahantering, att inte ange personuppgifter eller annan känslig information som inte är nödvändig i mailet.

Den mailadress du använder för att komma i kontakt med oss kommer inte att sparas eller registreras. Den används bara för att vi ska kunna återkomma till dig med ett svar på din förfrågan. Läs även vår webbplatspolicy om du vill veta mer om hur cookies och datalagring fungerar på sajten.

designerväskan märkesväskor