Rosa Michael Kors drömmar att bära runt på

Det är nått så otroligt sött med rosa väskor! Oavsett om det är sommar eller inte så är det härligt med en riktig färgklick i garderoben. Låt dig inspireras av dessa rosa Michael Kors drömmar. Den starka färgen passar perfekt om man har lite solbränna (eller en fusk bränna). Då gör sig både ljusrosa och cerise väska så snyggt mot huden. Här är lite inspiration för den som saknar sommaren.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Någon annan som får starkt ha begär av att se den här lilla rosa MK väskan? Den skulle vara perfekt för sena ute kvällar och den matchande Michael Kors plånboken i rosa är ju inte heller helt fel. Här kan man se hela utbudet av MK väskor.

michael kors väskor online

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Michael Kors väskan Selma finns i flera olika färger men starkt cerise rosa är naturligtvis favoriten.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

De fina väskorna låter en drömma sig bort till jet set livet ett tag.

Hitta din Michael Kors drömväska hos boozt.com!

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Mercer Tote gör sig helt klart bäst i rosa. En av de snyggaste väskorna att satsa på i år.

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

En cerise rosa Michael Kors Selma igen. Det är svårt att vara nått annat än chic med denna väska.

Oavsett om det är en rosa axelremsväska eller tote så är det en färg som alltid passar under sommarhalvåret. Men man kan även ha den året om, ifall man gillar rosa! Välj en stark cerise för att låta väskan göra ett större intryck eller mjukare baby rosa om du vill ha din accessoar mer subtil. Det kan även vara snyggt att köpa ett sett med en matchande plånbok, för den som väljer en större väska. Läs mer om hur du köper märkesväskor online.

Michael Kors vet i alla fall hur man färgsätter väskor och de har fått till sin cerise rosa perfekt. Vi svenskar är ju inte så mycket för att klä oss i starka färger så då kan en färgstark väska vara ett sätt att sätta lite mer färg på garderoben. Om din garderob går mest i svart, beige eller andra jordnära färger så är det sällan några problem med att matcha en rosa väska till det.