Street Style att inspireras av från Milano Fashion Week

Det bästa med fashion week tycker jag nästan är alla snygga street style bilder. Jag letade efter lite inspiration till en outfit i helgen och hittade bland annat dessa fina bilder från Milan Fashion week i år. Så då tänkte att jag sätter ihop dem i en post ifall ni läsare också behöver lite inspiration!

Denna ursnygga Louis Vuitton väska har ett härligt mönster som passar perfekt med texturen på kappan. Designen är inspirerat av sicksack mönstret på klassiska Louis Vuitton koffertar.

Här syns modellen Georgia Fowler i en camel färgad kappa och med en röd Chanel väska, samt skor från Gucci på gatorna i Milan under Fashion Week höst/vinter.

Ytterligare en Chanel väska, classic flap bag blir extra glamorös om man väljer att ha den i sammet material. Den svarta chanel väskan blir en snygg kontrast mot jeanskläderna som består av Citizens of Humanity Denim Boyfriend Jacket Jasper samt Citizens of Humanity Liya High Rise jeans. På bilden syns den tyska fashion manager och modebloggaren Lisa Hahnbueck med sin Chanel väska när hon besökte Milano Fashion week.

En annan snygg outfit av Lisa Hahnbueck med en svart Balenciaga Motorcycle bag. Tröjan hon har på sig är en Vetements sweatshirt, och skorna är Balenciaga stövlar, som matchar med handväskan.

För att se mer av Lisas snygga stil så hittar du henne under @lisarvd på Instagram. Jag har följt hennes konto ett tag och tycker att hon har väldigt inspirerande bilder. Hennes svarta Chanel classic flap bag i sammet är att dö för, tycker ni inte?

Jag hade tidigare den klassiska Chanel väskan i skinn men funderar nu på om jag ska köpa den i sammet nästa gång. Varför måste det alltid vara så svårt att bestämma sig? Eftersom de endå är en investering som man gör när man köper en märkesväska så vill man ju vara säker på sin sak?