Tröttnar man någonsin på Michael Kors Hamilton

Visst kan man bli förvånad ibland över hur populära Michael Kors väskor är i Stockholm? Så har det varit ganska länge nu, man ser Michael Kors bäras runt i alla möjliga storlekar och färger, överallt!

michael kors väskor online

Michael Kors Hamilton är en riktigt klassisk modell vid det här laget, äger du själv en sådan kanske? Det är helt klart en av Mks modeller som man enklast känner igen på grund av att det är en så populär märkesväska? Den har gets ut i ett antal färger, designer och modeller och känns ständigt aktuell i garderoben.

Något som gör den här märkesväskan extra speciell är designen som togs fram i samband med den tragiska jordbävningen i Japan 2011. MK designade då en begränsad upplaga av Hamilton för att stötta de som drabbats av jordbävningen. Väskan visades på Fashion’s Night out i Tokyo och såldes sedan i USA under 24 timmar.

Michael Kors donerade 100% av intäkterna från väskförsäljningen till offren för jordbävningen genom japanska Röda Korset. Man måste ändå säga att det var godhjärtat gjort av MK!? Många företag bidrog för att hjälpa offren, men det var långt ifrån alla som gav 100% av en försäljning. Det gör att man kan ha extra gott samvete när man köper en Michael Kors väska online!

Just den väskan var den eftertraktade Hamilton i en djup matt bär färg med en pyton finish. Det ingick även en nyckelring med MK loggan som påminde om att ”Michael Hearts Japan”.

Jag själv tröttnar förståss aldrig på min Michael Kors Hamilton och tycker att den har hållit bra nu, trots att den är några år gammal. Ska dock tillägga att jag försöker sköta om mina väskor rätt nogrannt, håller dem rena och ser till att de inte tappar formen. Man blir inte förvånad över att så många har en MK väska som favorit.